Maak kennis

met de diensten van Zseni.

Hypotheekadvies.

Onafhankelijk, persoonlijk advies in begrijpelijke taal, dat jou in staat stelt om zelfverzekerd de juiste keuzes te maken.

Heb je jouw huis gevonden? Samen regelen we voor jou, op tijd de juiste hypotheek. Er moet veel geregeld worden. Ik regel niet alleen jouw hypotheek maar help je ook met alles wat daarbij komt kijken. Stap voor stap help ik je door het hele proces. Daarbij bied ik je hoogwaardige persoonlijke service. Snel, gemakkelijk, eenvoudig, toegankelijk en vriendelijk. Je kunt me bellen, appe of mailen.

Ik reageer altijd dezelfde dag nog.

Financieel Advies-vermogensopbouw.

Wat is jouw grote droom?

Nooit meer hoeven werken voor je geld? Zo snel mogelijk met pensioen? Financieel onafhankelijk zijn? Wat je droom ook is ik ga er graag over met je in gesprek. Want ook voor de meest romantische droom is uiteindelijk geld nodig. Ik kan je helpen om betere financiële keuzes te maken, zodat geld gaat bijdragen aan meer geluk. Vertel me je droom en we zorgen er samen voor dat deze over een aantal jaren niet meer bestaat, maar werkelijkheid is geworden!  

Kredieten.

Alleen als je er mee kunt besparen of het echt niet anders kan!

Wat kredieten betreft wil ik maar één ding en dat is dat je verstandig leent. Liever niet, maar als er geen andere optie is, dan alleen een lening zonder addertjes onder het gras of verrassingen achteraf. Samen bekijken we welke lening past bij je financiële situatie. En hoe je je lening het snelst weer kunt aflossen.

Jasparstraat 12

6164 HX Geleen

06 214 00 228

info@zseni.nl

Kvk 63839547
Afm 12045791

Kifid 300.017051

© 2020 ZSENI Hypotheken & Financieel Advies

  • LinkedIn
  • Facebook