Hypotheekadvies.

Hypotheekadvies van Zseni.

Onafhankelijk, persoonlijk, in begrijpelijke taal en van een deskundig en erkend Financieel Adviseur.

Een huis kopen is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Het gaat om veel geld en de lening loopt lang door. Je wil dan ook niet zomaar een hypotheek. Je wil een hypotheek die als gegoten zit. Als Erkend Financieel Adviseur sta ik voor je klaar. Niet alleen als je overweegt een huis te kopen, maar ook als je bijvoorbeeld je hypotheek wil aanpassen, oversluiten of als je onverwacht (tijdelijk) terugvalt in je inkomen. Ik kijk daarbij verder dan alleen je hypotheek.

Starter.

'Ik ga mijn eerste woning kopen'

Je eerste huis kopen is een leuke gebeurtenis, maar ook heel spannend. Waar moet je overal aan denken en wat komt er allemaal bij kijken. Wat zijn je financiële mogelijkheden. Hoe houdt je hypotheek rekening met wat er in de toekomst allemaal kan gebeuren. Als erkend financieel adviseur geef ik je een compleet inzicht in de financiële situatie omtrent je hypotheek, zodat jij zelfverzekerd de juiste keuzes kunt maken.

 

Doorstromer.

'Wij gaan een andere woning kopen'

Sinds 2013 zijn er veel regels omtrent wonen, hypotheken en fiscale zaken veranderd. Ik help je met het doorstromen naar je nieuwe woning en in je zoektocht naar de best passende hypotheek om de aankoop van je nieuwe woning waar te maken. Heb je nog een hypotheek die is ingegaan voor 2013, dan valt deze nog onder de oude regels. Dit kan veel voordeel opleveren. Ik geef je dan ook graag inzicht in de mogelijkheden die je hebt met deze oude regels en hoe een nieuwe hypotheek hier op aansluit.

 

Oversluiter.

'Ik wil ook gebruik maken van de huidige lage rente'

Het is alom bekend dat de rente op dit moment historisch laag is. Je zult vast wel iemand in je omgeving kennen die hier gebruik van heeft kunnen maken en zijn hypotheek heeft kunnen oversluiten. Wil jij ook lagere hypotheeklasten of loopt je rentevaste periode binnenkort af, dan is het zeker de moeite waard om andere hypotheekaanbieders te vergelijken. Ik geef je graag inzicht in de mogelijkheden die er voor jou zijn.

 

Verduurzamen woning.

'Wij willen een lagere energierekening én meer comfort'

Onze woningen zijn verantwoordelijk voor 25 procent van de uitstoot van CO2. Het verduurzamen van woningen is dan ook van groot belang. Nederland wil in 2050 alle huishoudens van het aardgas af. De subsidiemogelijkheden worden steeds minder. Het verduurzamen van je woning kost geld, maar levert ook geld en comfort op. Het is bij steeds meer geldverstrekkers mogelijk om energiebesparende voorzieningen onder bepaalde voorwaarde via de hypotheek te financieren. Maar er zijn ook andere initiatieven, zoals de energiebespaarlening of juist een lagere rente op je hypotheek als je je woning gaat verduurzamen. Ik zie het als mijn verantwoordelijkheid om het verduurzamen van je woning mee te nemen in mijn advies. Zo wil ik mijn bijdrage leveren aan het verduurzamen van Nederland.

 

Senioren.

Ook voor senioren zijn er tal van mogelijkheden

Veel ouderen ondervinden op dit moment drempels bij de financiering van hun nieuwe woning. Door aangescherpte regelgeving en een lager inkomen bij pensionering kun je bij verhuizing niet eens meer hetzelfde bedrag lenen als voor je lopende hypotheek. Hierdoor zit je vast in een duurdere woning, die steeds minder goed past bij je gewijzigde omstandigheden. Dit is opmerkelijk als je je realiseert dat in veel gevallen de nieuwe hypotheeklasten lager uitvallen dan de hypotheeklasten van je bestaande woning. Toch is het mogelijk om voor senioren vanuit hun huidige koopwoning eenvoudig door te stromen naar een andere, meer levensbestendige koopwoning. Maar het kan ook zijn dat je juist wil blijven wonen in je bestaande woning maar hiervoor noodzakelijke verbouwingen wil uitvoeren om je woning levensloopbestendig te maken. Of je wil juist je overwaarde verzilveren. Ik weet welke oplossingen er voor senioren zijn en help je hier graag mee. 

 

Jasparstraat 12

6164 HX Geleen

06 214 00 228

info@zseni.nl

Kvk 63839547
Afm 12045791

Kifid 300.017051

© 2020 ZSENI Hypotheken & Financieel Advies

  • LinkedIn
  • Facebook