Maak kennis met mij.

Beste hypotheekadviseur

Even voorstellen.

Om je goed te kunnen adviseren wil ik graag met je kennismaken. Ik zal hier met mezelf beginnen...

Mijn naam is Ninoy Gorissen, getrouwd met Linda en vader van twee dochters, Zajenn en Romée. Ik ben eigenaar en financieel adviseur bij ZSENI. In deze functies ben ik ervoor verantwoordelijk om jou van hoogwaardig financieel advies te voorzien, zodanig dat je in staat bent om zelfverzekerd belangrijke financiële keuzes te maken.

 

In mijn vrije tijd sport ik veel, ben ik hockey coach van het team van mijn dochter en ga ik er met mijn gezin en onze labradoodle Ruby graag op uit. 

 

Sinds 2005 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Hypotheekadvies in de meest uitgebreide vorm is altijd mijn specialiteit geweest gedurende mijn carrière. Ik heb bij het intermediair en bij grote banken gewerkt.

Sinds 2015 ben ik als zelfstandig interim financieel specialist werkzaam geweest voor de grootste hypotheekverstrekker van Nederland.

Zij hebben mij ingehuurd om mijn expertise op het gebied van hypotheken. Ik heb hen geholpen als financieel adviseur bij lokale banken en lange tijd ben ik ook voor de centrale organisatie werkzaam geweest om een aantal complexe interne dossier op het gebied van hypotheken en vermogen op te lossen.

 

Daarnaast heb ik bijgedragen aan de opbouw van een nieuw centraal beheer team op het gebied van hypotheken en levens- / lijfrenteverzekeringen. Vanuit mijn passie om mensen te helpen, mijn interesse voor de financiële wereld om ons heen en mijn overtuiging dat het voor jouw best passende advies alleen mogelijk is door je onafhankelijk te adviseren, ben ik ZSENI gestart. Ik zie het als mijn taak om je te helpen en ervoor te zorgen dat je op financieel vlak zorgeloos kunt wonen en kunt genieten van je huis, gezin en alles wat je dierbaar is.  Ik voel het als mijn verantwoordelijkheid je oprecht van het beste advies te voorzien.

Graag hoor ik jouw verhaal!

Mijn visie.

Levenslange financiële partner die jou inzicht geeft, zodat je zelfverzekerd de juiste keuzes kunt maken

Goedkoopste hypotheek

Iedereen moet zorgeloos kunnen wonen en genieten van z'n huis. Ik zorg er voor dat je je zeker voelt bij het maken van belangrijke financiële keuzes. Dit doe ik niet als verkoper of als adviseur, maar als een levenslange financiele partner die je altijd met raad en daad bijstaat op het gebied van jouw persoonlijke financiën. Daarbij richt ik me op het voorkomen en wegnemen van financiële zorgen en het opbouwen van vermogen.

 

Dit begint met een goed financieel plan, dat je tot in de puntjes begrijpt, en een daarbij passende hypotheek. Je verteld me je wensen, doelen en dromen en ik overtref je verwachtingen met een advies dat daar perfect op aansluit. Dit geeft jou het inzicht om zelfverzekerd de juiste keuzes te kunnen maken. Samen creëren we zo een duurzame relatie waarin je altijd op me kunt rekenen. Deze oprechte relatie is de basis voor een excellent advies.

Opleidingen.

Studeren is een van mijn hobby's

Hypotheekadvies Limburg

Na de Havo Economie en Maatschappij heb ik in één jaar de complete MEAO 4 opleiding Bank- en Verzekeringswezen gedaan. Nadien heb ik de HBO bachelor of economics afgerond met studie richting Financial Services Management. Natuurlijk ben ik in het bezit van de benodigde WFT diploma's en heb ik in de afgelopen 13 jaar nog heel wat bovenwettelijke opleidingen gevolgd. Voor mijn HBO heb ik onderzoek gedaan naar het verschil tussen de adviespraktijk van de Rabobank en een excellente adviespraktijk.

 

Wat verstaan we onder een excellente adviespraktijk? Hoe ziet de AFM dit? Wat is de adviespraktijk van de Rabobank? Waar zitten de verschillen? En kan de Rabobank voldoen aan een excellente adviespraktijk? Deze vragen en meer heb ik weten te beantwoorden met mijn onderzoek. Ik weet dus als geen ander waar een excellente adviespraktijk aan moet voldoen. Eén van de voorwaarden is het geven van onafhankelijkheid advies. Maar er zijn er meer en deze laat het je graag ervaren.

 

Zseni.

"Waar komt die naam vandaan?"

Regelmatig krijg ik de vraag "ZSENI, waar komt die naam vandaan?" of "hoe spreek ik dat uit?" Om die laatste direct te beantwoorden: de 's' spreek je niet uit. Dus je zegt gewoon 'zeni'. Maar waar komt die naam nu vandaan? Op vakantie in Hongarije ben ik deze naam voor het eerst tegengekomen en toen heb ik me deze genoteerd, omdat ik het een leuke naam vond.

 

Later heb een keer een seminar van Remco Claassen mogen bijwonen en nadien ook zijn boeken gelezen. Remco heeft er voor gezorgd dat ik heel bewust op zoek ben gegaan naar mijn passie en talent. Dingen doen waar je energie van krijgt, waar je 'staartje' van gaat kwispelen. Om dit uit te leggen heeft hij de formule, E=MC² van Einstein, als grapje, geleend om zijn congruentie theorie uit te leggen (zie videofragment).

 

In mijn zoektocht naar een unieke naam, dacht ik weer aan  'ZSENI'. Voor de zekerheid heb opgezocht wat 'ZSENI' betekend. 'ZSENI' betekent 'genie' vanuit het Hongaars. De opa van mijn vrouw is Hongaars, we gaan er regelmatig op vakantie en dit in combinatie met de theorie van Einstein/Remco, beiden een genie in hun vak, maakte voor mij de cirkel rond. Zo ben ik tot 'ZSENI' gekomen.