Maak kennis met Zseni service.

Zseni Service.

Geen zorgen meer over geldzaken!

Met ZSENI Service zorg ik ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar je hypotheek en financiële situatie. ZSENI Service is er in drie verschillende vormen en maten, zodat er altijd een Service is die bij jou past.

Ga jij voor Goud, Zilver of Brons? 

 Zseni Service Brons.

€ 9,95 p.m.

Geen omkijken naar je hypotheek en vermogen

Binnen kantooruren ben ik beschikbaar als je tussentijds met vragen komt te zitten over je financiële producten. Dit geldt ook voor belastingvragen over deze producten.

 

Ik zal je informeren over nieuwe wetgeving en de invloed daarvan op jouw producten die je via ZSENI hebt afgesloten.

 

Ik hou jouw hypotheek, vermogensopbouw en verzekeringen in de gaten. Jaarlijks ontvang je een rapport van de actuele status. Daar waar besparingen mogelijk zijn neem ik direct contact met je op. Denk bijvoorbeeld aan het verlagen van de rente omdat er al is afgelost of het verlagen van de dekking van een van je verzekeringen.

 

Natuurlijk help ik je ook bij het aflopen van de rentevaste periode.

 

Zseni Service Zilver.

€ 14,95 p.m.

Geen zorgen meer én besparen

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

Met ZSENI Service Zilver bied ik je naast de diensten van Brons eens in de 3 jaar een servicegesprek. 

Daarbij check ik ook of je kunt besparen op kosten voor energie, telefoon, internet en televisie.

Zijn er veranderingen in je persoonlijke situatie die invloed hebben op je hypotheek, zoals werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, echtscheiding of een erfenis, dan heb je recht op een gesprek waarbij ik je situatie in kaart breng en je adviseer wat je het beste kunt doen. 

 

Zseni Service Goud.

Je eigen persoonlijke financieel adviseur

€ 24,95 p.m.

ZSENI Service Goud is mijn full-service abonnement, waarbij je naast de diensten van Brons en Zilver, 24/7 via mail, telefoon en Whatsapp gebruik kunt maken van mijn kennis en expertise. Niet alleen met vragen over je financiële producten die je via ZSENI hebt afgesloten, maar ik sta je graag met raad en daad bij met al je financiële vragen.

Ik vraag de voorlopige teruggave voor je aan en je krijgt korting op de ZSENI Belastingservice. Ik ga voor een lange termijn relatie dus jij krijgt voor elke maand dat je gebruik maakt van ZSENI Service Goud, € 10.- korting op toekomstige advieskosten, bijvoorbeeld als je gaat verhuizen of een financiering nodig hebt voor een verbouwing.  En natuurlijk hebben we regelmatig contact over de opbouw van je vermogen. Om de dienstverlening van ZSENI Service Goud op hoog niveau te houden is er een limiet aan het aantal beschikbare ZSENI Service Goud abonnementen.