Transparante en eerlijke tarieven.

Wat kost advies van Zseni

Goed advies is veel waard, dat weet ik en dat weten mijn klanten

Ik vind het belangrijk dat je op voorhand weet wat je voor mijn diensten betaalt. Ik ben hier graag duidelijk en transparant over. De kosten van het advies zijn afhankelijk van je wensen en persoonlijke situatie. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bereken ik de exacte kosten voor je en leg ik je uit wat je van mijn dienstverlening mag verwachten.

 

De kosten voor dit kennismakingsgesprek neem ik voor mijn rekening. Dit kan bij jou thuis, bij mij op kantoor of op locatie. Overdag, 's avond of in het weekend.  Ik heb kantoor aan huis, ik werk niet in een duur maatpak en heb geen mensen in dienst. Ik werk met de nieuwste systemen, waardoor ik efficiënt kan werken en mezelf goed kan voorbereiden op ons gesprek. Op deze manier kan ik de kosten laag houden. Zo bied ik jou toegang tot vrijwel alle geldverstrekkers en persoonlijk, onafhankelijk advies tegen een eerlijke prijs.

 

>

>

>

>

>

>

Advies- en afsluitkosten.

De belastingdienst betaalt mee

Mijn dienstverlening bestaat uit financieel advies en het zoeken naar een passend product. Als onafhankelijke adviseur zoek ik voor jou bij vrijwel alle banken, hypotheekverstrekkers en verzekeraars naar de voor jou best passende financiële producten. Vervolgens vraag ik deze voor je aan en help ik je bij het afsluiten hiervan. Ik neem zoveel mogelijk werk voor je uit handen. Het totaal dat je betaalt aan advies- en afsluitkosten is éénmalig aftrekbaar van de inkomsten belasting. Je krijgt hier dus nog een deel van terug en zo betaalt ook de belastingdienst mee.

 

Starter

€ 2250.-

Doorstromer

€ 2850.-

Oversluiter

€ 2850.-

Ophoger

€ 2850.-

Ondernemer

+ € 350.-

Risico afdekken.

Bemiddeling overlijdensrisicoverzekering of woonlasten beschermer

Bij het afsluiten van een hypotheek is een overlijdensrisicoverzekering soms verplicht. Deze verzekering keert uit als degene die verzekerd is tijdens de looptijd van de hypotheek overlijdt. Bij het kopen van een huis wordt vaak uitgegaan van twee inkomens. Daardoor kan het in het geval van overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid moeilijker worden voor de achtergebleven partner om de volledige hypotheeklasten te blijven betalen. Met een overlijdensrisicoverzekering of woonlastenverzekering kun je deze extra financiële zorgen beperken. De hoogte van de premie hangt af van het bedrag dat je wilt verzekeren, je leeftijd en je gezondheid op het moment van afsluiten. Ik zoek voor jou de best passende en voordeligste verzekering. Hiervoor vergelijk ik bijna alle aanbieders.

 

Overlijdensrisicoverzekering

€ 250.-

Woonlastenverzekering

€ 250.-

Vermogenopbouw.

Hoe we verstandig om moeten gaan met geld, dat wordt ons op school niet geleerd

Het gebeurd velen en kan het kan jou ook overkomen, dat je een leven lang de verkeerde keuzes maakt als het gaat om geld. Vervelend en vooral heel kostbaar. Want heel veel keuzes die je in je leven zult maken, hebben met geld te maken.

Het uiteindelijke gevolg is dat je een leven lang werkt voor je geld in plaats van andersom. Wellicht heb je de wens hebben om eerder te stoppen met werken, nooit meer te hoeven werken voor je geld, financieel onafhankelijk te zijn, maar ondertussen maak je steeds keuzes die je juist verder van deze dromen wegleiden. Elke dag opnieuw. Zo zijn er ook tal van financiële producten die hier niet aan bijdragen. Het resultaat is dat je zelf nauwelijks een vermogen van enige substantie opbouwt. Ik ga je helpen om betere financiële keuzes te maken en zorg dat je geldwijzer wordt, waardoor het bijdraagt aan meer geluk. Uiteindelijk is geld ook maar een middel. Om je dromen waar te maken bijvoorbeeld. Je zult zien dat hier eigenlijk geen financiële producten voor nodig zijn. 

 

Advies vermogensopbouw

€ 500.-