Bouw met Zseni aan uw vermogen.

Zseni vermogensopbouw.

'Het financiële doel dat rijk denkende mensen nastreven, is vrijheid, niet rijkdom!'

Felicia Woodside

Het is eigenlijk een vreemde wereld. Op tv en social media laat iedereen zijn hele hebben en houden zien. Alle taboes worden beslecht. Alles behalve als het om geld gaat. Op een of andere manier kleeft er een negatief imago aan geld terwijl het zo een cruciale rol speelt in onze wereld. Bijna alles draait tegenwoordig om geld. In het onderwijs wordt er maar bitter weinig aandacht besteed aan financiële educatie. En met de adviezen van het Nibud kom je ook niet echt verder. Zelfs via Google is er weinig te vinden over hoe je verstandig met geld om gaat.

 

Mensen maken vaak hun hele leven lang verkeerde keuzes als het om geld gaat, met als resultaat dat de meeste mensen zelf nauwelijks een vermogen opbouwen. In een wereld vol met informatie, ontbreekt het doorgaans aan financiële wijsheid. Natuurlijk weten veel financieel adviseurs best het een en ander van bepaalde producten. Maar waar het om zou moeten gaan, is het antwoord op de vraag of je dergelijke financiële producten überhaupt nodig hebt. Het antwoord op de vraag luidt in verreweg de meeste gevallen trouwens 'nee'. Ik wil dat veel te dure lijfrentepolissen, woekerhypotheken en slechte beleggingsfondsen je bespaard blijven.

 

Het is goed een gezond wantrouwen te hebben tegen alle nieuwe financiële producten die ongetwijfeld zullen volgen. Producten die bijna niemand echt goed begrijpt en die veel beloven en weinig voor jou doen.

Helemaal niet nodig. Ik hou het simpel. Het hoeft namelijk helemaal niet ingewikkeld te zijn. Als het om geld gaat is simpeler eigenlijk altijd beter!

 

Ik vergelijk het wel eens met een dieet. Er is heel veel informatie over te vinden, ook heel veel producten en diensten. Wonder pilletjes die je een geweldig figuur beloven. Maar veel van die informatie is overbodig en producten werken niet. Het is eigenlijk super simpel. Minder calorieën binnen krijgen dan je verbruikt op een dag. Maar je moet het wel consequent blijven volhouden. Verre weg de meeste mensen lukt dat niet. En zeker niet als het een tijdelijk extreem dieet is en niet een nieuwe levensstijl wordt. En zo is het ook met geld. Minder uitgeven dan er binnenkomt. Doe je dit voor even om ergens voor te sparen en geef je het vervolgens uit, dan bouw je geen vermogen op. Daarvoor is een andere kijk op geld nodig. Zoals Ben Mandemakers ooit zei 'Iedereen kan rijk worden, feitelijk is dat alleen een kwestie van discipline.

 

Het werkelijke probleem is zelfbeheersing, daar zijn vele niet toe in staat.' Daar waar mensen een personal trainer en/of voedingsdeskundige in de arm slaan voor advies om af te vallen en te sporten, zo kun je ook bij ZSENI Vermogensopbouw, advies en begeleiding krijgen bij het opbouwen van vermogen. Zodat jouw droom straks werkelijkheid is. Ik ga je helpen om betere financiële keuzes te maken en zorg er voor dat je geldwijzer wordt, om zo bij te dragen aan jouw geluk.

1

Kennismaking.

Na afloop weet je precies wat je van me kunt verwachten en wat ik van jou verwacht!

Het adviestraject begin met onze kennismaking. Ik inventariseer op hoofdlijnen je doelstellingen, risicobereidheid, kennis, ervaring en financiële positie. Het is voor ons beiden van belang om tijdens dit gesprek erachter te komen wat ik voor je kan betekenen. Verder informeer ik je uitgebreid  over de inhoud van mijn dienstverlening en de kosten van mijn werkzaamheden. 

Het kennismakingsgesprek duur een uur tot anderhalf uur, is geheel vrijblijvend en voor mijn rekening. Het kan plaatsvinden bij jou thuis, op kantoor of op locatie. In de ochtend, avond of zelfs in het weekend. Dus wanneer het jou het beste uit komt. Niet alleen flexibel maar ook snel. Binnen 24 uur kunnen we met elkaar in gesprek.

Op basis van ons kennismakingsgesprek besluit je of je van mijn dienstverlening gebruik wilt maken. Na het gesprek ontvang je een overzicht van wat ik voor jou ga doen en hoeveel dat kost. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Ga jij akkoord? Dan plannen we een tweede gesprek.

2

Beeldvorming.

Inventarisatie en Analyse

In deze fase ga ik verder met inventariseren, maar wel op een veel gedetailleerder niveau dan bij de kennismaking. Het is erg belangrijk dat ik tijdens het adviesgesprek over alle relevante gegevens van je huidige financiële situatie beschik. Ik zal er voor zorgen dat alle relevante thema's aan bod komen. Zo bespreken we uitvoerig je Doelstelling en Horizon, je Financiële Positie, Risicobereidheid en je Kennis en ervaring. Hieruit volgt je klantbeeld inclusief een risicoprofiel.

 

3

Oplossing.

Advies

In de fase vertaal ik je klantbeeld, inclusief het risicoprofiel, naar een passend advies. Hierin komt naar voren of een product nodig is en zo ja, welk product dan passend is. In sommige situaties kan het niet anders dan een bepaald product aan te bieden, maar zoals in de inleiding al aangegeven is er vaak geen bijzonder product voor nodig. Ook ik heb een gezond wantrouwen voor allerlei bijzondere producten. Een eenvoudig beleggingsaccount of spaarrekening is vaak al voldoende om je doelstellingen te behalen. Zoals al aangegeven ik hou het simpel. Ik licht het advies en de consequenties daarvan toe en leg dit vast in een adviesrapport. Hierin zet ik de kenmerken, kosten en risico's op een rijtje. Verder vind je hierin terug:

Wat het advies betekend voor je financiële positie? (hoeveel moet je inleggen?)

Wat er gebeurt met je financiële situatie bij verschillende gebeurtenissen die kunnen optreden (overlijden, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, pensioen)

Wat er gebeurt als het tussentijds minder goed gaat met de beleggingen en/of als er uiteindelijk minder is opgebouwd dan verwacht. Dus niet alleen welke risico's, maar vooral wat de consequenties van deze risico's zijn voor jou.

4

Nazorg.

ZSENI Service

Ook na de start van jouw persoonlijk financieel plan om vermogen op te bouwen, kun je op mij rekenen. Dan begint het moeilijkste gedeelte pas en nazorg is dan ook van groot belang. Gedurende de periode van vermogensopbouw en ook daarna sta ik je met raad en daad bij. Zo kan ik er voor zorgen dat je ook bij wijzigingen van bijvoorbeeld je risicobereidheid of je financiële positie een redelijke kans blijft houden op het behalen van je doelstellingen. Ook als je tussentijds met vragen komt te zitten, ben ik er voor je.  Dit is ZSENI Service. Met ZSENI Service Goud zorg ik er voor dat jij geen omkijken meer hebt naar het opbouwen van vermogen en geen zorgen hebt over je financiën.

Beste hypotheekadviseur • Goedkoopste hypotheek • Hypotheekadvies Limburg • Hypotheek afsluiten